Valutor:
Sweden

Sekretesspolicy

1. Hur kan vi skydda din integritet?

Säkerheten för din personliga information är mycket viktigt för oss. Vi säljer aldrig eller hyra ut din personliga information till tredje part under några omständigheter. Ditt självförtroende är mycket hög, och kommer att arbeta för säkerhet och sekretess för personuppgifter som du lämnar till oss och använda den som vi beskrivit i vår sekretesspolicy för att skydda.

Under informationsutbytet process, kommer vi att försöka vårt bästa för att garantera säkerheten för dina data genom att kryptera den inmatade informations med programvaran för Security Socket Layer (SSL). Det är mycket viktigt att förhindra andra människor från att komma in otillåten användning av ditt lösenord eller din dator. Därför bör du omedelbart utloggning när du är klar för att säkerställa att besöka webbplatsen, om du delar samma dator med andra människor.

2. Vilka personuppgifter om användare som vi samlar in?

Vårt primära mål att samla in personlig information för att anpassa och förbättra vår service. Vi samla in följande typer av information från våra användare: Information du ger oss: Vi tar emot och lagra all information du anger på våra webbplatser eller kontakta oss på annat sätt, till exempel ditt namn, e-postadress och annan information som du tillhandahåller .

Du kan välja att förse oss med viss information, men då du inte kommer att kunna dra nytta av många av våra funktioner skulle kunna vara att ta sådana synpunkter på våra webbplatser, anser att bildandet av en användare eller e-postmeddelande. Den personliga information som du lämnar kommer att användas för sådana ändamål som att svara på dina förfrågningar om vissa produkter och tjänster, anpassa innehållet i reklam för att se och kommunicera.

3. Hur använder vi den information vi samlar in.

◆ Vi kan använda den information som vi samlar in:

* Använd erbjudande, och för att förbättra webbplatsen

* Anpassa och / eller kommunikation och shoppingupplevelse

* Bättre svara på kundtjänstförfrågningar

* Kommunicera med dig om ditt köp, kontoinformation eller kundens servicebehov

* Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och för andra marknadsföringssyfte

* Förbättra vår verksamhet

* Hantera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra webbplatsfunktioner

◆ Vi använder cookies för att:

* Kom ihåg varor i din varukorg

* Inse när du återvänder till vår webbplats

* Håll underlätta ditt användarnamn eller e-postprogrammet (men inte glömt), för att registrera

* Kontrollera att användare är inloggad

* Aktivera användning Express kassan

* Analys av besökarnas beteende Obs: Om du inte vill acceptera cookies kan du blockera dem genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Men om du blockera dem, du kommer inte att kunna använda alla funktioner i samband med våra webbplatser, inklusive justeringar funktioner med att skapa en användarprofil.

4. Din samtycke

◆ Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår integritetspolicy.

◆ Genom att bli medlem på vår webbplats samtycker du till att dela ett grundbelopp på information med resten av samhället, inklusive användarnamn, stad plats, profilbild och vissa andra grundläggande uppgifter. Att delta i aktiviteter alla de ytterligare webbplats funktioner och gemenskap och dela, måste du ändra dina sekretessinställningar för ytterligare information, inklusive alla dina användargenererat innehåll, din profilsida och all din aktivitet på platsen tillsammans.

Karta över butiken

Kontakta oss

Copyright © 2018 www.letaforetag.se. Powered by Barbour online
Du har IP-adress: 54.80.96.153     dunjacka | damjackor | jackor herr | quiltad jacka | woolrich jacka