Valutor:
Sweden

Frakt & Retur

När beställningen är placerad, kommer vi att börja behandling och märker vår personal att göra arrangemang av ordern. Vi kommer att ladda upp spårningen numrerar när objektet sänds ut, och normalt tar 3-7days att nå din dörr efter att hela transporten. Alla order som våra kunder får är i originalförpackningen. Vi erbjuder världsomspännande fri frakt. Alla köpare behöver inte betala några extra avgifter som skatten som vi överför objekten i namn av gåvan.

Frakt sker via EMS / USPS Express.
Fraktkostnader per bit parka är följande: Fri frakt.
I vissa fall kan det finnas en tullavgift tillämpas på paketet (mycket sällsynt). Detta är köparens ansvar.
För leverans använder vi EMS för leverans. Vi kommer att förse dig med spårningsnummer omedelbart efter transporten spårar websiten: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp.
Du kan blandningen några objekt från vårt lager tillsammans!

Fraktkostnader Not

Objekt bearbetas och sänds måndag-fredag ​​utom helgdagar.
Kunderna är ansvariga för att ge en fullständig giltig adress, inklusive lägenhetsnummer i förekommande fall, för leverans.
De är ansvariga för att ordna post vidarebefordran om de rör sig, och för att sätta en semester hålla om de inte räknar med att de kommer att vara hemma när paketet skall ankomma.
Kunderna är helt ansvarig för att säkerställa mottagandet av paketet, och kommer inte att vara ansvarig för åter order beror delvis av kund vårdslöshet.

återgång politik

Om du inte är nöjd med vår produkt måste du kontakta oss inom en week.All objekt skickas tillbaka till oss måste vara i originalskick i.e.not slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Eller varor kommer att returneras till avsändaren.

Riktlinje

1. En återgång Tillstånd måste erhållas från kundtjänst specialist. Eller tillbaka paketet kommer tillbaka till dig.

2. Ange orsaken till returen för att få tillbaka tillståndet och returadress.

3. Pack merchandise säkert. Vänligen inkludera följande information med din retur: fakturamottagarens namn, adress, fartyg till namn, adress, ordernummer; orsaken till returen.

Byten Policy

Förfrågningar måste göras inom 7 dagar efter beställning kvitto för varor. Ange utbyte objektet och den nya färgen eller storleken på din e-post till kundtjänst. Objekt måste vara i originalskick och oanvända att bli accepterad som en återgång. Tillgänglighet av ersättningspost kan inte garanteras. Du kommer att få ett e-postmeddelande vid slutförandet av utbyte bearbetning.

Notera:

¡¤ Porto är inte återbetalas.

¡¤ 20% expeditionsavgift kommer att dras från återbetalning.

¡¤ Om objekten är icke-kvalitetsproblem, kunder behöver lägga till 20% porto för utbyte leveransavgifter.

¡¤ Return kan tar en till två veckor att behandla och åtminstone en faktureringsperiod för krediten visas på ditt konto.

¡¤ För att kontakta kundtjänst för frågor för att få Return Authorization, vänligen maila oss.

¡¤ Packing ® skicka din avkastning

¡¤ Packa din oanvända objekt i originalförpackningen.

¡¤ Inkludera en orsakskod på följesedeln för varje objekt du vill returnera.

¡¤ Inkludera följesedeln i transporten, och behålla en kopia för framtida bruk.

¡¤ Fyll i din returadress information på etiketten, fast den till ditt paket, och lämna den på närmaste postkontor. Tyvärr, vi kan inte hållas ansvariga för paket som förlorats under transporten.

Karta över butiken

Kontakta oss

Copyright © 2018 www.letaforetag.se. Powered by Barbour online
Du har IP-adress: 54.80.96.153     dunjacka | damjackor | jackor herr | quiltad jacka | woolrich jacka